Yoga är verkligen inte för alla

Skapad: 11 mars, 2019 vid 21:53
Senast uppdaterad: 11 mars, 2019 vid 21:55

Jag vill inte dö nyfiken och jag gör allt som står i min makt för at det inte ska bli så. Varken du eller jag vet när vi dör, det kan lika gärna ske imorgon eller så händer det om 50 år eller så. Det är just det här som är poängen. Eftersom jag inte vet när, hur eller var just jag kommer dö försöker jag göra det bästa av varje sekund, minut och timme då jag faktiskt inte kommer dö på. Det här borde du också göra.

Yoga eller en svettig fet man

En av alla saker som jag aldrig provat på innan men som jag absolut inte vill dö utan att ha provat på är Yoga.

Min sambo har förmodligen mer koll på det här än vad jag någonsin kommer få, hon äger till och med en Yogamatta.

Jag vill absolut inte dö utan att ha provat på det här med Yoga och efter att ha tänkt till ett tag kom jag fram till att Youtube skulle få hjälpa mig till ett liv i harmoni, lugn och förhoppningsvis lite smidighet.

Det bör tilläggas att jag aldrig någonsin i mitt liv har provat på detta innan. Jag associerar Yoga med lite lagom flummigt, kanske någon suspekt rökelse och eventuellt något blåmärke dagen efter. Som efter ett one night stand ungefär.

Valsång eller gaser?

Sambon, som har lite mer koll på det här än vad jag har, hade sparat en spellistan för absoluta nybörjare inom Yoga och den här fick jag för mig att vi skulle titta på ikväll. Den döva katten undrade naturligtvis vad det var för en skojig rosa matta som rullades ut i vardagsrummet och gjorde sitt allra bästa för att få vara med.

Inte riktigt Yoga, men nästan. Tömning av kattlåda under överseende av kvalitetsinspektören själv.

Under de följande 45 minuterna gjorde jag saker som jag aldrig någonsin har gjort förut, dessutom utstötte jag läten som jag knappt trodde att jag var kapabel till. Det här med Yoga är nog inte riktigt min grej, jag återvänder till de gamla välbekanta vikterna och stängerna på gymmet istället.

Några bilder från det här spektaklet togs aldrig och det bör nog ni vara minst lika glada för som jag är.