Vassa kartonger och plåster

21 december, 2018 vid 20:16

Nu tänkte jag dela med mig utav dagens stora lärdom. Om man får för sig att öppna en förpackning tillverkad av kartong som av någon outgrundlig anledning är ihoptejpad med en klisterlapp som är så jäkla tjock och slitstark så att man hade kunnat tejpa ihop Tjernobylreaktorn med den så ska man inte göra som jag gjorde.

Det logiska hade varit att resa sig från soffan, hämta en sax, kniv eller godtycklig machete och sedan skära upp tejpbiten innan man fortsätter med att försöka bryta sig in i förpackningen.

Vad jag gjorde

Jag gjorde naturligtvis inte så, istället letade jag i min omedelbara närhet och hittade en insexnyckel som jag febrilt började fippla med för att försöka komma in i lådan. En insexnyckel är bra på många saker men den är inte så beskaffad att den kvalar in som ett förstahandsval när man behöver skära igenom något.

Det här hände

Istället för att komma in i förpackningen slant jag och lyckades naturligtvis styra in den livsfarliga kartongkanten in under nagelbandet och vad som hände sedan kan ni ju gissa själva.

PS: Det här skrivs med ett plåster på tummen.