Måns Ols i Sala och Instagram

Skapad: 25 november, 2018 vid 01:41
Senast uppdaterad: 26 juni, 2019 vid 00:00

Det här med att lägga upp bilder på saker som man äter är ju populärt på Internet. Instagram vimlar av bilder på halvt uppätna bullar och vackert ljussatta fiskpinnar med remouladsås. Även jag är skyldig till att plikttroget halat fram mobilen så fort maten kommer in på bordet för att knäppa av en bild eller två.

Förr i tiden hamnade dessa inlägg på mitt första och då enda Instagramkonto men i takt med att jag tog mer och mer bilder med min systemkamera passade liksom inte en halvdarrig mobilbild in längre. Det är svårt att få det här att inte låta pretentiöst men jag hoppas att du förstår vad jag menar.

En vis person rådde mig då till att skaffa en hyxterinstagram och efter moget övervägande gjorde jag just det.  Fortsätt läsa för att ta reda på vad tusan hyxter är för något.

Vad är hyxter undrar du kanske? Läs mer om det i inlägget Hyxter, krabbigt och vad raspar skorpan.

Kika in på mina Instagramkonton om du vill se mer av mig. Både mina fotografier och vanliga vardagsbilder. Händelserna går inte heller av för hackor. 🙂

Jag tycker om Instagram och har använt det ganska länge. Här finns lite tips om hur du får fler följare på Instagram: Så får du fler följare på Instagram

Kom gärna med egna tips i kommentarerna!

Mat, mat, mera mat

Precis som vanligt låter jag tankarna snurra iväg och vips så har jag skrivit om Instagram i ett inlägg som från början var tänkt skulle handla om mat. Så kan det gå när man skriver utan mål och mening. Ungefär som jag planerar mina semestrar. 😀

Hur som helst, i Sala ligger det ett ganska vackert trähus. Man kan liksom ana redan från utsidan att det har legat där länge. När man kliver in genom dörrarna finner man sig helt plötsligt stående inne i en supermysig restaurang som verkligen andas historia.

Restaurangen heter Måns Ols och den har snabbt blivit en riktigt favorit hos mig. Det säger en del när man mer än gärna sätter sig i bilen (eller bussen om man är på det humöret) och rullar iväg fyra mil för att få i sig en bit mat.

En bild säger mer än tusen ord så här kommer ett par bilder lite huller om buller. Klicka och kika om du vill se mer.

PS! De har lunchbuffé så är du riktigt hungrig kan du ta en omgång mat till, och sen en till om det verkligen kniper.