Jag har fått kaffe!

31 maj, 2022 vid 16:37

För ett tag sedan (ett ganska långt tag faktiskt) plingade det till i min mailbox. Det var ett mail som berättade att jag hade fått en donation via Paypal. Donationen kom från min lilla sambo med motkravet att nu får jag nog faktiskt ta och skriva något på den här bloggen. Det har hon helt rätt i faktiskt.

Jag kommer knappt ihåg vad jag skrev om sist, jag tror att det var någon slags sammanfattning över 2010-talet eller något i den stilen, om du är nyfiken så kan du läsa mer här.

Friskrivningsklausul: Alla eventuella likheter med nu levande eller för den delen döda personer som icke är namngivna är slumpmässiga och helt tagna ur luften. Det vill säga fullständigt påhittade och inte någonting annat. Oavsett om du läser den här bloggen eller inte så kan du vara säker på att det inte är dig mina skriverier handlar om så länge jag inte nämner dig vid namn. För mer information om fenomenet slump har wikipedia en bra artikel om satsen om oändligt många apor som jag rekommenderar alla att fördjupa sig i. Satsen om oändligt många apor i sin ursprungliga form slår nämligen fast att en apa som slumpmässigt trycker på en skrivmaskins tangentbord till slut kommer att ha skrivit alla böcker i det franska nationalbiblioteket Bibliothèque nationale de France.

Så vad har jag haft för mig sen sist?

Egentligen har jag väl mest spelat golf. Bara att jag skriver den meningen hade varit otänkbart för bara ett par år sedan. Nu står jag ute i ruffen och vevar med en klubba så fort jag kan, får och vill.

De stackars läsare som inte tycker att golf är lika roligt som jag gör kan andas ut, på den här bloggen kommer golfinläggen hållas till ett minimum. Är man däremot golfintresserad kan man ta och läsa mer om mitt golfande på min golfblogg.

Nu avrundar jag det här inlägget, det var mest tänkt som ett livstecken. Det är ju egentligen ganska roligt att skriva här.. jag vågar inte lova för mycket men jag hoppas att ni inte behöver vänta lika länge på ett nytt inlägg.