It’s the end of a decade – what have you done?

31 december, 2019 vid 23:00

Friskrivningsklausul: Alla eventuella likheter med nu levande eller för den delen döda personer som icke är namngivna är slumpmässiga och helt tagna ur luften. Det vill säga fullständigt påhittade och inte någonting annat. Oavsett om du läser den här bloggen eller inte så kan du vara säker på att det inte är dig mina skriverier handlar om så länge jag inte nämner dig vid namn. För mer information om fenomenet slump har wikipedia en bra artikel om satsen om oändligt många apor som jag rekommenderar alla att fördjupa sig i. Satsen om oändligt många apor i sin ursprungliga form slår nämligen fast att en apa som slumpmässigt trycker på en skrivmaskins tangentbord till slut kommer att ha skrivit alla böcker i det franska nationalbiblioteket Bibliothèque nationale de France.

Juni – när sommaren är som bäst

Eftersom jag precis börjat på ett nytt jobb och att semester och dylika saker inte riktigt är sånt jag vill börja boka med redan innan jag börjat arbeta tog jag och lilla sambon en weekendtur i den lilla pölen mellan Sverige och Finland. Vi körde ombord en tidig lördagsmorgon i Norrtälje och körde av fartyget på Åland ett par timmar senare.

Jag går inte djupare in på vad som hände på den vackra lilla skärgårdsön strax utanför Sveriges gräns, det gjorde jag nämligen i det här inlägget.

Juli

i juli slog sommaren till med all kraft och det var bara att hålla i sig och göra sitt bästa för att njuta av värmen. I början av juli har jag dessutom den oerhört goda smaken att fylla år och i år var det dags att blåsa ut hela 39 ljus i tårtan.

I år hade jag och lilla sambon inte särskilt många veckor semester tillsammans. Så blir det ibland, det är inte helt lätt att planera in semestrar på olika arbetsplatser som ska passa ihop med semestrar på andra arbetsplatser. Detta kom dock inte som någon nyhet och därför planerade vi in en liten Ålands-resa som du kunde läsa om ett par stycken ovanför det här.

Power Meet – eller jag menar Summer Meet

Västerås var för mig, innan jag flyttade hit, en jävla raggarhåla dit man åkte en helg om året för att härja runt, åka raggarbilar och bajsa från trädgrenar vid Hammarbyrampen. Om man stryker den sista punkten i listan så skiljde sig 2019 inte så mycket från andra år. Jag, lilla sambon och dennes föräldrar tog oss in till ringleden som går runt stadskärnan för att kika på vackra bilar och råttsoffor från landets alla hörn.

Något dedikterat Summer Meet-inlägg blev det aldrig den gången, däremot klippte jag ihop en liten filmsnutt som jag spelade in från vår utsiktsplats.

Förr om åren, när körkortet var färskt och omdömet inte var lika grumligt som det är nuförtiden bevistade jag den här tillställningen som passagerare istället för åskådare. Det här var en nostalgikick!

Annars då, i juli fiskades det en hel del, vi försökte ta oss till Steam Hotel lagom till min födelsedag och jag hade det stora nöjet att både få avnjuta en måltid på Pinchos samt se mitt älskade Hammarby live igen, den här gången tillsammans med min mor.

Inte heller det skrev jag något om när det begav sig, så du hittar ingen storslagen berättelse om den fantastiska fotbollsunderhållningen. Istället får du följa med på fotbollsresan i form av dessa bilder och filmer. Det här avsnittet kan man med fördel hoppa över om man inte har för vana att bli våt i kalsongerna så fort man ser färgerna grönt och vitt tillsammans på en fotbollströja.

Författaren till den här bloggen tillsammans med dennes moder. Författaren till vänster i bild. 🙂

Jag skulle kunna fylla resten av det här sammanställande inlägget över 2019 med mina tankar och intryck från den här matchen och Hammarby men då jag inbillar mig att jag känner min publik lite bättre än så väljer jag att istället ta mig vidare till augusti – den sista sommarmånaden.

Augusti – den sista sommarmånaden

Månaden augusti var fylld av arbete, både i reklamhuset där jag är anställd samt som bröllopsfotograf, jag hann även med att tillsammans med stora delar av min övriga familj fira faderskapets 80-årsdag i Karlskoga. Jag åt dessutom CBD-choklad och slog mitt livs första par på Tortuna GK under min allra första golfrunda på riktigt.

Det blev tyvärr inga fler golfrundor under 2019, detta kommer ändras under nästa år. Var så säker.

I den sista delen avhandlar jag höst- och vintermånaderna september till december. Det är nu 2019 avslutas på riktigt. Häng med i den sista delen!