När jag mötte mitt framtida jag

Skapad: 14 december, 2018 vid 00:46
Senast uppdaterad: 14 december, 2018 vid 00:47

Idag har jag haft det stora nöjet att träffa mitt framtida jag. Åtminstone tror jag det. Det hela skedde på en OKQ8-mack och det var över på ett par minuter. Klockan var någon gång efter 11 och jag var på väg tillbaka till lägenheten efter att ha släppt av sambon på dennes jobb.

Jag insåg till min stora förskräckelse att jag behövde fylla på förråden hemma och när jag ändå var i närheten av min favoritmack i Västerås passade jag på att svänga in på en ledig p-plats alldeles vid ingången.

Läs inläggetNär jag mötte mitt framtida jag

Prassliga tyger och dödskallar

Skapad: 4 december, 2018 vid 23:13
Senast uppdaterad: 25 juni, 2019 vid 23:53

Min ömma moder är en ganska flitig kyrkobesökare har jag klurat ut men det är väl inte det religiösa i sig som lockar utan istället alla målningar och andra konstverk inne i själva kyrkan. Jag själv fylls alltid av något slags lugn när jag vandrar omkring inne i kyrkor. Antingen är det kroppen som försöker självantända eller så blir jag bara tagen av stämningen.

Lilla mamma bor i Eskilstuna vilket inte alls ligger särskilt långt ifrån Västerås där jag bor och när det vankades retromarknad här i stan bjöd vi över lilla mamma på ett besök.

Retromarknaden var ungefär så som man kunde förvänta sig, ett gäng hipsters uppblandat med allt från vanligt folk till rosaskimrande pensionärer, Kånken-väskor vart man än vände blicken och Swishskyltar i vartannat stånd.

Läs inläggetPrassliga tyger och dödskallar

Podcast i spåret

Skapad: 25 november, 2018 vid 19:02
Senast uppdaterad: 26 juni, 2019 vid 00:09

Den första snön i mitt lilla hörn av världen har som bekant kommit och den tycks till och med ha den goda smaken att faktiskt ligga kvar istället för att direkt omvandlas till alla svenskars stora fasa; slask.

I princip samtliga medlemmar i hushållet, det vill säga sambon och den döva och epileptiska katten, utom jag var hängiga. Min stackars sambo har knallat omkring med skyhög feber i en vecka och det är knappt att man lyckas få henne att svara på tilltal.

Läs inläggetPodcast i spåret