Bäst i världen på att sova

Skapad: 6 december, 2018 vid 10:55
Senast uppdaterad: 25 juni, 2019 vid 23:52

Med ett ilsket pipande vaknade jag till vid 06.00 och undrade ett par sekunder var jag var och varför jag var inlindad i slangar och blinkande apparater. Det dröjde inte speciellt länge innan jag kvicknade till tillräckligt mycket för att minnas att jag igår spenderat orimligt lång tid på att klicka fast sensorer av alla det slag lite här och där och sedan försökt somna klockan 22.

Det gick sådär att somna, inte bara för att det är ovant att sova med en massa apparatur fastmonterad på sin lekamen men också för att jag fick lite prestationsångest. Jag vill bli bäst på det mesta jag företar mig – att sova är inget undantag.

Läs inläggetBäst i världen på att sova

One night stand med regionen

5 december, 2018 vid 21:14

Inatt ska jag dela säng med en ny sängkamrat. Sambon kommer också få vara med på ett hörn om hon vill men jag ser det här mer som ett one night stand. Idag klev jag nämligen in på byggarbetsplatsen dom kallar Västmanlands sjukhus för att hämta ut en söt liten väska.

Slangar och kopplingar

I den här väskan finns lite sladdar, en apparat av något slag och diverse engångsartiklar som man slänger bort när man är färdig. Ungefär som vid vilket one night stand som helst kan man tycka.

Läs inläggetOne night stand med regionen