18 nätter and counting

Skapad: 16 februari, 2024 vid 22:08
Senast uppdaterad: 16 februari, 2024 vid 22:12

Jag har i skrivande stund sovit 18 nätter i Köping, när du läser det här så har jag sovit 19 nätter eller kanske 20. Mycket kan man säga om Köping men man sover väldigt bra här, dessutom har jag och har alltid haft en fullständigt usel tidsuppfattning.

Jag är egentligen helt fel man att bedöma sömn, den epileptiska och döva katten i hushållet lever tydligen rövare på nätterna utan att jag märker av det. Sambon vaknar ett 10-tal gånger på nätterna men jag lyckas i vanlig ordning sova igenom precis vad som helst.

Läs inlägget18 nätter and counting

Flytta från Västerås till Köping – Gör inte så här

Skapad: 1 februari, 2024 vid 17:30
Senast uppdaterad: 2 februari, 2024 vid 14:34

Jag tänkte dela med mig av den hisnande resan vi har haft med vår senaste flytt. Flyttar i största allmänhet brukar inte vara särskilt njutbara – den här i synnerhet var det inte.

Det började som en vanlig fredag i Västerås, flyttfirman rullade in en tidig fredagsmorgon för att ta allt vårt pick och pack och baxa över till vårt nya hem i Köping. Men, som det så ofta är med flyttar, verkar det som om Finagles lag bestämde såg till att ha mer än ett finger med i spelet den här dagen.

Läs inläggetFlytta från Västerås till Köping – Gör inte så här

Skruvdragaren går varm

Skapad: 19 maj, 2019 vid 17:00
Senast uppdaterad: 25 juni, 2019 vid 23:38

Flytten börjar äntligen kännas färdig och majoriteten av de dryga 40 flyttkartongerna är uppackade och placerade där de ska vara. Gipsväggarna i lägenheten avslöjade vid en närmare kontroll att den tidigare hyresgästen hade en förkärlek för att borra upp saker på väggarna. Det har även jag, väggar är nämligen ypperliga förvaringsställen. Därför lade jag skruvdragaren på laddning och satte igång med att borra hål lite här och där. Givetvis med hjälp av katten. 🙂

Läs inläggetSkruvdragaren går varm