Bilder: Blandat från Västerås

3 februari, 2019 vid 09:42

I ett försök att vidga mina vyer och lära känna min nya vackra stad på riktigt tar jag mig då och då mig ut till fots och vandrar planlöst omkring längs gränder, broar och gångstråk. Häng med du också!

Lunchpromenader är underskattade

Jag har inte alltid varit ett fan av promenader och speciellt inte på lunchen. Min arbetsmoral, eller hur jag nu ska benämna känslan som säger att när man är på jobbet så jobbar man och inget annat, formades i stämpelklockornas regi och raster var något då man antingen åt, läste en tidning eller sov. Man åt så fort man bara kunde för att få så lång rast som möjligt.

Som tur är har jag under åren lärt mig att äta lite långsammare och jag har lärt mig att raster faktiskt kan användas till nästan vad som helst. Som att vandra omkring på stan helt utan mål och mening till exempel.

Med mobilen

Min mobil följer allt som oftast med och tjänstgör både som musikspelare och kamera. Här kommer en salig blandning bilder utan inbördes ordning från den senaste tiden. De flesta har redan hittat ut på Instagram, följ mig där om du inte redan gör det!