18 nätter and counting

Skapad: 16 februari, 2024 vid 22:08
Senast uppdaterad: 16 februari, 2024 vid 22:12

Jag har i skrivande stund sovit 18 nätter i Köping, när du läser det här så har jag sovit 19 nätter eller kanske 20. Mycket kan man säga om Köping men man sover väldigt bra här, dessutom har jag och har alltid haft en fullständigt usel tidsuppfattning.

Jag är egentligen helt fel man att bedöma sömn, den epileptiska och döva katten i hushållet lever tydligen rövare på nätterna utan att jag märker av det. Sambon vaknar ett 10-tal gånger på nätterna men jag lyckas i vanlig ordning sova igenom precis vad som helst.

Friskrivningsklausul: Alla eventuella likheter med nu levande eller för den delen döda personer som icke är namngivna är slumpmässiga och helt tagna ur luften. Det vill säga fullständigt påhittade och inte någonting annat. Oavsett om du läser den här bloggen eller inte så kan du vara säker på att det inte är dig mina skriverier handlar om så länge jag inte nämner dig vid namn. För mer information om fenomenet slump har wikipedia en bra artikel om satsen om oändligt många apor som jag rekommenderar alla att fördjupa sig i. Satsen om oändligt många apor i sin ursprungliga form slår nämligen fast att en apa som slumpmässigt trycker på en skrivmaskins tangentbord till slut kommer att ha skrivit alla böcker i det franska nationalbiblioteket Bibliothèque nationale de France.

Vad kan man säga om Köping då? För mig är det egentligen inget nytt då jag nu har jobbat i den här mysiga lilla staden i över 5 år. Sambon är dock lite mer tveksam. Tydligen har hon fått för sig att Köping är Sveriges tråkigaste stad. Helt befängt. Jag skulle kunna sträcka mig till att Köping är Sveriges trevligaste stad om man nu känner för att sätta etiketter på saker och ting.

Lådor packas upp för allt vi är värda och det har blivit ett antal vändor fram och tillbaka till Västerås. Som jag misstänkte åker jag på minst en extra hyra då sista dagen att säga upp förrådet var den 11:e februari. Det hade kanske gått att tömma allt tills den sista men jag valde att err on the side of caution i det här fallet. Man har ju en vardag att tänka på också och kan inte lägga hur många timmar som helst på att släpa lådor i hur många dagar som helst i sträck.

En Astronaut som röker en joint i en färgglad trädgår

Uppdatering följer, bilden som illustrerar det här inlägget föreställer en austronaut som röker på i en färgglad trädgård. Den har inte något att göra med någonting egentligen men är ganska fin.